Uutiset

Juhlaopas on tullut painosta

Vaasan herättäjäjuhlien juhlaopas on tullut painosta! Oppaan voi hankkia Herättäjä-Yhdistyksen verkkokaupasta www.herattaja.fi tai herättäjäjuhlien Koulukadun juhlamyymälästä (avoinna to-pe klo 11-14). Samalla tuet juhlien järjestämistä!

Lue lisää

Juhlien seurat jatkossa ilmaiseksi kuultavissa

Vaasan herättäjäjuhlista lähtien herättäjäjuhlien seuroja ei enää tallenneta myytäville cd-levyille.

Lue lisää

Herättäjäjuhlien teema rohkaisee

Vaasan herättäjäjuhlien 2024 ohjelma on julkaistu

Lue lisää

Piipahda Vaasan herättäjäjuhlilla 1964

Vieraile Vaasan herättäjäjuhlille 8.7.1964! Videoilla ääniraitana tallenne juhlapuheesta ja päiväseuroista, kuvituksena 60 vuoden takaisten juhlien leikekirjaa.

Lue lisää

Herättäjäjuhlien sähköiset kanavat Vaasan juhlaorganisaation vastuulle

Ensi kesänä 5.–7.7.2024 pidetään järjestyksessään 130. herättäjäjuhlat Vaasan Kasarmintorilla. Juhlien tunnus Purjeisiini tuulta anna – Ge vind i seglen on Siionin virrestä 245, ja se on juhlien pitkän historian ensimmäinen kaksikielinen tunnus. Juhlajärjestäjinä ovat Herättäjä-Yhdistys ja Vaasan suomenkielinen seurakunta. Tapahtuman yhteistyökumppanina on lisäksi Vaasan kaupunki.

Lue lisää

Herättäjäjuhlilla avattiin ikkunoita Jumalan lahjoittamaan toivoon

"Kun maailmaa riepottelevat kulkutauti, sota ja meille kaikille tuttu itsekkyys, toivon näköalat saattavat hämärtyä. Näiden herättäjäjuhlien puheissa avattiin ikkunoita Jumalan lahjoittamaan toivoon, joka murtautuu nimenomaan sinne, missä toivoa ei näy. Luulen, että tälle viestille on ollut kaipausta."

Lue lisää