Uutiset

Herättäjäjuhlilla kaikilla on oikeus olla turvassa

Tärkeä osa herättäjäjuhlien esteettömyyttä on se, että kaikki saavat tulla paikalle sellaisina kuin ovat, ilman pelkoa. Tänä vuonna paikalla päivystää ensimmäisen kerran kaksi häirintäyhdyshenkilöä, joihin voi ottaa yhteyttä, jos kokee joutuneensa häirinnän kohteeksi. 

Lue lisää

Herättäjä-Yhdistyksen vuosikokous kokoontui Vaasassa

Herättäjä-Yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Vaasan kaupungintalon juhlasalissa perjantaina iltapäivällä. Kokoukseen osallistui 95 yhdistyksen jäsentä.

Lue lisää

Toivo antaa voimaa elää

Herättäjäjuhlilla perjantaina keskusteltiin toivosta ja toivottomuuden syistä ja ratkaisuista, vaikka monet uhat ja kriisit yhä tiukemmin peittävät toivon näköaloja.

Lue lisää

Siionin virret kaikuivat Vaasan torilla

Vaasan herättäjäjuhlien ohjelman käynnistivät torikaffeilla, joita tarjottiin Siionin virsien veisuun ohella Vaasan torilla sekä torstaina että perjantaina keskipäivällä.

Lue lisää

Viitasen Piian lauluissa soi toivo paremmasta maailmasta

Kun lavalle nousee Viitasen Piia, kyseessä voi olla indiefolkrockia soittava yhtye erilaisilla kokoonpanoilla tai sitten yhtyeen keulahahmo Piia Viitanen yksin. Herättäjäjuhlien lauantaisessa konsertissa tullaan kuulemaan Viitasen Piiaa soolona, akustisen kitaran säestämänä. 

Lue lisää

Vaasalainen näkymä herättäjäjuhlille

Vaasan juhlajärjestäjät iloitsivat yhteistyöstä

Lue lisää