Talkoot 2024

Tervetuloa talkoisiin Vaasaan! Herättäjäjuhlat rakennetaan yhdessä toimien. Juhlien onnistumiseksi tarvitsemme n. 1000 talkoolaista eri tehtäviin. Sellaisia ovat muun muassa juhla-alueen rakentaminen ja purkaminen, kahvioiden ja grillien toiminta, liikenteenohjaus, opastaminen, ensiapu, puhtaanapito ja monet muut tärkeät tehtävät.

  • Osoitteeseen www.vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat talkootehtävät päivittyvät kevättalvella 2024. Ellet siis vielä löydä mieluista tehtävää, käy myöhemmin tarkistamassa tilanne!
  • Voit myös ilmoittautua talkookortilla, joka on tämän sivun alalaidassa pdf-muodossa. Voit tulostaa kortin, täyttää kynällä ja palauttaa osoitteeseen Vaasan seurakuntayhtymä / Vaasan herättäjäjuhlat 2024, PL 78, 65101 VAASA. Vaihtoehtoisesti voit tallentaa kortin, täyttää sen tietokoneella ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen talkoot.vaasa@h-y.fi.

 

Herättäjäjuhlien talkoo- ja majoituskoordinaattori on tavoitettavissa arkisin klo 9–11 sekä juhlien aikana puh. 044 480 8444.

Huomioithan, että talkootöiden ja -vuorojen sujuvan jakamisen kannalta toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan etukäteen toukokuun loppuun mennessä. Myöhemminkin on mahdollista ilmoittautua, vieläpä juhlaviikonloppuna juhlatoimistossa.

Haluamme pitää talkoolaisista hyvää huolta tarjoamalla kahvia ja ruokaa työvuoron pituuden mukaan.

  • Töihin tulevien ja kouluilla yöpyvien talkoolaisten pysäköinti on kyseisen koulun parkkipaikalla. Muiden talkoolaisten pysäköinti on Kansalaisopisto Alman parkkipaikalla osoitteessa Raastuvankatu 31.
  • Talkoolaisten ruokailu ja aamupala on ma 1.7.–pe aamu 5.7. ja ma 8.7. Vaasan seurakuntayhtymän isossa seurakuntasalissa, Koulukatu 28. Juhlien aikana pe 5.7.–su 7.7. ruokailut järjestetään juhla-alueella. Talkoolainen voi hakea myös riisipuuron juhlaravintolasta.
  • Talkoolaisten majoitus on avoinna ma 1.7.–su 7.7. (Vain to 4.7.–su 7.7. majoittuville hinta 10 € / yö.)
    - Alskathemmetin leirikeskus, os. Munkgrundsvägen 12, Mustasaari. Majoitus leirikeskuksessa päättyy sunnuntaina 7.7. klo 10.00, jolloin tavaroiden pitää olla poistettuna huoneista. Majoittujat tuovat mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet.
  • Keskuskoulu, os. Raastuvankatu 39–43, 65100 Vaasa. Koulumajoitus avoinna ma 1.7. - su 7.7.  (Vain to 4.7. - su.7.7. majoittuville hinta 10 € / yö.) Kouluilla ei ole patjoja käytössä, joten majoittujat tuovat mukanaan makuualustan ja muut yöpymistarvikkeet.

 

Kom på talko till Vasa!

Talkokort finns här på svenska.

Kortet kan postas till adressen Vasa kyrkliga samfällig / Vaasan herättäjäjuhlat 2024, PB 78, 65101 VASA eller skickas per e-post till adres talkoot.vaasa@h-y.fi.

Du behövs, kom med och bygg festen tillsammans!