8.12.2023 Merihenkisyyttä ja talkooinfoa

Viimeiset kaksi viikkoa ovat sisältäneet monenlaista mukavaa kiirettä niin pääsihteerille kuin toimikuntalaisillekin. Ohjelmatoimikunta on puristanut kokoon juhlien oheisohjelmaa - ja hienolta rupeaa näyttämään. Kävin katsastamassa ohjelmatoimikunnan puheenjohtajan, Tiinan, kanssa myös uuden oheisohjelmakohteen. En vielä raota salaisuuden verhoa enempää, mutta sen verran voin kertoa, että merihenkisyys tulee näkymään.

Asiat ovat edenneet ohjelmatoimikunnan lisäksi myös talous- ja turvallisuustoimikunnissa. Myyntituotteet ovat olleet esillä mm. 1. adventtisunnuntain kirkkokahveilla Vaasan kirkossa ja jatkoa on luvassa. Juhlien turvallisuuden osalta ensi keväälle on puolestaan luvassa mm. järjestyksenvalovojakurssi. Sen kautta on mahdollista saada jv-kortti ja toimia ko. tehtävissä juhlilla. Kannattaakin pysyä "linjoilla". Lisäinfoa on luvassa mahdollisimman pian.

Eilen torstaina järjestimme myös talkooinfon yhdessä seurakunnan vapaaehtoistyön ja Herättäjä-Yhdistyksen kanssa. Paikalle Vaasan kirkon kryptaan saapuikin pieni, mutta innokas joukko tulevia talkoolaisia. Yhteiseen kökkään tarvitsemmekin noin 1 000 talkoolaista, joten paikkoja on luvassa monissa eri tehtävissä mediakeskuksesta rakentamiseen.

Siunattua 2. adventtisunnuntaita!

 

Juhlamatkaa muisteli,

pääsihteeri Alma Tuiskula