26.11.2023 Ylihärmään

Tämä viikko on ollut työntäyteinen. Asiat menivät taas askelen eteenpäin niin kenttä-, ravintola kuin viestintä- ja markkinointitoimikunnassa. Tämän lisäksi myös juhlatoimikunta piti kokouksensa keskiviikkona. Juhlatoimikunta olikin koolla runsaslukuisena ja keskustelu oli innostunutta.

Viikon aikana ehdimme myös katsoa tuotemyynnille kauan kaivattua kauppapaikkaa, joka löytyikin lähempää kuin aluksi uskoimmekaan. Eli jossain vaiheessa, aivan lähitulevaisuudessa, juhliemme myyntituotteita pääsee ostamaan myös pikku kaupastamme. Pysythän linjoilla, niin tiedotamme avajaisista!

Sunnuntaiksi meidät vaasalaiset oli kutsuttu Ylihärmään Herättäjän kirkkopyhään. Messun rauhasta siirryimme kirkkokahvien kautta seuroihin, jotka pidettiin viereisellä seurakuntakodilla. Allekirjoittaneelta oli pyydetty seurapuhe. Kerroinkin Vaasan juhlajärjestelyistä, minkä lisäksi puhuin kirkkovuoden lopun tunnelmista.

Tuomiosunnuntaina, Kristuksen kuninkuuden sunnuntaina, kohtaamme Kristuksen kaikessa loistossaan. Pian, ensimmäisenä adventtisunnuntaina Jeesus saapuu taas nöyrästi aasilla ratsastaen ja pian jouluna pienenä Jeesus-lapsena.

Kiitokset vielä ylihärmäläisille! Kohtaamme jälleen viimeistään Vaasan herättäjäjuhlilla, jos Luoja suo.

 

Juhlamatkaa muisteli,

pääsihteeri Alma Tuiskula

Vaasan herättäjäjuhlien tuleva kauppapaikka. Vaasalaisille tuttu Koulukatu 26. Kuva: Alma Tuiskula