19.1.2024 Hyvää uutta vuotta!

Vaasan herättäjäjuhlat lähestyvät. On jotenkin ihmeellistä ajatella, että monen vuoden työ alkaa pian konkretisoitua. Juhliahan on suunniteltu ja järjestelty jo vuodesta 2020 alkaen. Kuljen juhla-alueen läpi lähes päivittäin joko jalan tai autolla ja joka kerta pohdin, miltä heinäkuiset juhlapäivät näyttävät. Vaasa on silloin täynnä juhlavieraita ja toivottavasti poutapäivät hellivät juhlille saapuvia.

Alkuvuoden iso rutistus on ollut Juhlaoppaan materiaalien ja tekstien kokoaminen. Tämä työ on hienosti jo osoittanut, miten paljon asioita on jo valmiina, mutta toisaalta hyvällä tavalla myös sen, mitä kaikkea on vielä tarkastettava ja varmistettava.

Kevään työt eivät pääty kuitenkaan suinkaan Juhlaoppaan valmistumiseen, vaan tahti kiihtyy kohti kesää ja juhlia. Pian saamme työvahvuuteemme myös talkoo- ja majoitussihteerin. Mahtavaa! Lisäksi pian avaamme kivijalkakaupan Koulukadulle ja myös nettikauppa aukaisee sähköisen ovensa.

Olemme myös saaneet mukavasti kutsuja eri puolille Suomea puhumaan ja kertomaan herättäjäjuhlista. Iso osa reissuista suuntautuu lähimaastoon, mutta myös pitkänmatkan reissuja on luvassa. Tulevana sunnuntaina minut löytää puhumasta Isonkyrön seuroista. Sinne lähtee myös myyntitiimimme tuotteiden kera.

 

Juhlamatkaa muisteli,

pääsihteeri Alma Tuiskula

Vaasan juhlakenttää, eli Kasarmintori iltavalaistuksessa. Näille kohdille sijoittuu ensi kesänä ruokailualue. Keskellä Kasarmintoria on Vaasan ortodoksinen kirkko eli Pyhän Nilolaoksen kirkko. Kuvaaja: Alma Tuiskula