17.11.2023 Majakka juhlatoimikunnan puheenjohtajan autossa

Herättäjäjuhlajärjestelyt etenevät Vaasassa. Juhliahan on järjestelty jo vuodesta 2020 alkaen. Nyt asiat alkavat vaihe vaiheelta konkretisoitumaan. Alun hieman sumunkin peitossa ollut näky juhlista alkaa kirkastua.

Tällä viikolla kävimme tutustumassa Vaasan kaupungin tiloihin, joissa tullaan järjestämään niin ohjelmaa kuin majoitustakin. Myös juhlatoimisto löysi paikkansa. Majoituskouluina ovat Vaasan lyseo ja Keskuskoulu, juhlatoimisto löysi paikkansa Merenkurkun koululta. Fanny-talo on varattu ensiavulle. Pikkukasarmilla on puolestaan vauvala ja sen piha-alueella mahdollisesti ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille. Alma-opiston ja karupungintalon upeissa saleissa saadaan nauttia monipuolisesta oheisohjelmasta.

Juhlakenttä on Vaasan Kasarmintorilla, joka aukenee ortodoksisen kirkon ympärille. Kenties juhlien aikana pääsemme myös kurkistamaan ortodoksisen kirkon kauniiseen kirkkosaliin. Penkkejä juhlakentälle saadaan vedettyä useampi kilometri, minkä lisäksi sieltä löydät ravintolat. Parkkipaikatkaan eivät tule olemaan kovin kaukana. Vinkkaan myös julkisen liikenteen suuntaan. Vaasan matkakeskus sijaitsee niin ikään kävelymatkan päässä juhlakentästä.

Ja mitenkäs se majakka? Seinäjoen kirkkopyhästä lähtien yksi majakoistamme seilasi juhlatoimikunnan puheenjohtajan autossa, kunnes tällä viikolla kohtasimme niin, että sain siirrettyä majakan omaan autooni ja sitä kautta varastolle. Myyntitiimimme myy majakoiden lisäksi myös sukkia, palapelejä, piparkakkumuotteja, leipäjauhoja ja monia muita tuotteita, joita pääset pian ostamaan myös verkkokaupastamme, joka avautuu jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa tänne nettisivuillemme.

 

Juhlamatkaa muisteli

pääsihteeri Alma Tuiskula