Vaasa 2024 kuulumiset

Herättäjäjuhlilla kaikilla on oikeus olla turvassa

05.07.2024

Tärkeä osa herättäjäjuhlien esteettömyyttä on se, että kaikki saavat tulla paikalle sellaisina kuin ovat, ilman pelkoa. Tänä vuonna paikalla päivystää ensimmäisen kerran kaksi häirintäyhdyshenkilöä, joihin voi ottaa yhteyttä, jos kokee joutuneensa häirinnän kohteeksi. 

Herättäjä-Yhdistyksen vuosikokous kokoontui Vaasassa

05.07.2024

Herättäjä-Yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Vaasan kaupungintalon juhlasalissa perjantaina iltapäivällä. Kokoukseen osallistui 95 yhdistyksen jäsentä.

Toivo antaa voimaa elää

05.07.2024

Herättäjäjuhlilla perjantaina keskusteltiin toivosta ja toivottomuuden syistä ja ratkaisuista, vaikka monet uhat ja kriisit yhä tiukemmin peittävät toivon näköaloja.

Siionin virret kaikuivat Vaasan torilla

05.07.2024

Vaasan herättäjäjuhlien ohjelman käynnistivät torikaffeilla, joita tarjottiin Siionin virsien veisuun ohella Vaasan torilla sekä torstaina että perjantaina keskipäivällä.

Viitasen Piian lauluissa soi toivo paremmasta maailmasta

04.07.2024

Kun lavalle nousee Viitasen Piia, kyseessä voi olla indiefolkrockia soittava yhtye erilaisilla kokoonpanoilla tai sitten yhtyeen keulahahmo Piia Viitanen yksin. Herättäjäjuhlien lauantaisessa konsertissa tullaan kuulemaan Viitasen Piiaa soolona, akustisen kitaran säestämänä. 

Vaasalainen näkymä herättäjäjuhlille

04.07.2024

Vaasan juhlajärjestäjät iloitsivat yhteistyöstä

Lisää uutisia »